Zenta,Jail Club, a börtön ahonnan nem akarsz szabadulni…

Átadni valaminek a hangulatát, amit személyesen nem éltél át az nagyon nehéz feladat. Gondolom mindenkivel előfordult már, hogy mesélt egy sztorit a haveroknak, egy élményt élete legfrenetikusabb bulijáról és csak hüledező tekinteteket kapott vissza…”ja, jó volt,elhisszük” felkiáltásokkal kísérve és a következő pillanatban már teljesen másról folytatódott a beszélgetés… Ha már veletek is volt hasonló akkor átérzitek, hogy milyen nehéz most a feladatom valójában.De ha valamit meg se próbál az ember, akkor abból fix, hogy nem lesz semmi, így hát következzék annak a napnak a története, amikor Dubstepmusic.hu szerkesztősége felkerekedett, hogy világot lásson a Suck My Disco csapatával Szerbiában… Sokan mondják, hogy minden kezdet nehéz, de ekkor még bele se mertem gondolni, hogy ennyire???

2012. március 2: Már a szerkesztőség tagjainak összeszedése se ment zökkenőmentesen, hiába a 20. század telekommunikációs találmányai, néha úgy éreztem, hogyha még mindig galambokat használnák üzenettovábbításra, akkor már rég elindulhattunk volna.A sikeres találkozó összehozása után útra keltünk, hogy felvegyük két jeles Dj-nket akik jelenlétükkel és szettjeikkel igyekeztek az est hangulatát az egekbe fokozni, név szerint Firedog-ot és KillThePop-ot. Találka az egyik pékségnél, gyors bemutatkozás, bratyizás, majd felszedtük még Filo-t aki szintén velünk tartott belekóstolni egy kicsit a Suck My Disco party-k hangulatába.

Persze, hogy az odaúton se unatkozzunk, mindenki gondoskodott magának egy kis folyékony kedvfokozóról, mert ugye a munka mellett is néha el kell, hogy lazuljon az ember. Minden stimmel, időben vettük az irányt a határ felé, probléma egy szál se…Gondoltam ezt én naivan…

Ami történt szerintem még ti sem fogjátok elhinni!Kellemesen beállunk a sorba a határon, már csak egy kocsi van előttünk, az is átmegy végre és mi következünk. A teljesen szimpatikus határőr úriember kedvesen felszólít minket, hogy nyújtsuk át a nálunk lévő személyi igazolványokat, amennyiben komoly a szándékunk, hogy át szeretnénk lépni a határt…Ekkor a köznapi ember azt hihetné, hogy ha már Szerbiába tartunk mindenki hozott magával iratokat, de nem… A Dj akit nem nevezünk nevén (Ki##thePop) sajnos nem rendelkezett eme okmánnyal, de még bepróbálkozott hátha mialatt mi utaztunk született egy olyan törvény ami lehetővé teszi diákigazolvánnyal a határátlépést, de a kedves határőr bácsi egy masszív röhögőgörcs mellett sajnos elkeserített minket, hogy nem…

Hát akkor gyorsan vissza, személyit fel és már irány a határ, ismét. Másodjára már sikeresen vettük az elénk háruló akadályokat és vastaps kíséretében megérkeztünk Szerbiába, ahol nagyobb sebességfokozatba kapcsoltunk elkerülendő, hogy késsünk. Időközben a helyi rezidens dj, Cartman is csatlakozott hozzánk mutatva az utat a fény felé, hiszen már nagyon vártuk, hogy végre megérkezzünk a buli tetthelyére a zentai Jail Clubba, az elvetemült partyarcok börtönébe…

A hely már első látásra is nagyon tetszett, tágas tánctér, nagy galéria, hosszú pult ahol mindenki elfér, és mögötte pedig igencsak csinos pultos lányok szolgálták ki a buliban megszomjazott fiatalokat. Gyorsan felszereltük a molinókat, beizzítottuk a hangtechnikát, aztán szusszantunk egy kicsit.Időközben megismerkedtünk a club manager-ével, aki készségesen körbevezetett minket, gyorsan elárasztottuk kérdéseinkkel az itteni életről, hiszen még sosem jártunk, bulizni meg pláne nem voltunk a határ ezen oldalán, így hát már eléggé vártuk ezeket a perceket. Kezdés előtt egy kicsit mi is elkezdtünk alapozni, csak azért, hogy adjunk az érzésnek, alig telt el pár perc és már meg is nyitotta a hely a kapuit. Ami innentől kezdve történt azt álmomba se gondoltam volna…Tegyük hozzá, hogy Szerbiában máshogy működnek a dolgok, mint kicsiny hazánkban, itt 22:00-kor kezdődik a buli és hajnal háromkor maximum véget is ér, bármekkora a tömeg.

Dj Cartman kezdte meg a lemezjátszók pörgetését, ahogy az emberek meghallották a zenét, egyre inkább elkezdtek özönleni, nem telt bele fél óra és már legalább félig volt a tánctér… ehhez persze az is kellett, hogy egy tökéletesen felépített warm up szóljon, szerintem nem lehetett rá panasz , a partyhangulat már nekem is egyre inkább kezdett átjönni, gyorsan a dj pult mögé vettük az irányt egy ital társaságában és elkezdődött a pörgés. Ami itt folyt az leírhatatlan, az emberek teljes extázisban táncoltak a kezdéstől gyakorlatilag a befejezésig, a molinókat feszítve tomboltak a zenékre, ha körülnéztem csak olyan arcokat láttam, akik semmi másra nem cserélték volna el azt, hogy ma este itt, a zentai Jail Clubban lehetnek…respect Vajdaság, de tényleg, már ekkor eldöntöttem, hogy ha tehetem nem ez lesz az utolsó alkalom amikor itt vagyok…az biztos.

A tánctér már teljesen megtelt amikor Cartman átadta a stafétát a „Személyigazolványok Urának” KillthePop-nak, időközben Filo is belelendült és igazi Mc módjára bíztatta a tömeget, egyszer csak azt vettem észre, hogy vagy ötszáz ember skandálja, hogy, „Suck-My-Disco”, meg, hogy „Kill-The-Pop” „Kill-The-Pop”, hát kell ennél több? Szerintem nem..

.Nem hiszem, hogy bárkinek be kellene mutatnom az igazi KillThePop hangzást, azt adta a tömegnek amire vágyott, és ők ezt ahogyan egy kedves barátom fogalmazott „nagyon élték”.Kattantak a vakuk, egyre másra készültek a képek, fogyott a sör (sajnos elég gyorsan), sikítozott a tömeg, az idő meg egyre másra csak telt.

Addig-addig mígnem már Firedog állt be a keverők mögé és azt vettem észre, hogy már megint eszeveszett módon ugrálok a dj pult mögött…Csalódnom most sem kellett, a már elvárt keményebb szett szólt a hangszórókból, dubstep, drumstep és miegymás, a rengeteg saját zene mellett.Igen ezt én is nagyon szeretem…Eljött az idő , hogy mi is feladjuk megkülönböztetett státuszunkat és bevetettük magunkat a tömegbe, ami olyan jól sikerült, hogy egészen zárásig ott ragadtunk, amikor felkapcsolták a fényeket még mindig legalább 100-150 ember táncolt, de hát sajnos eljött a három óra és ez ellen nem tehettünk semmit.

A Jail Club szép lassan kiürült, gyors összepakolás, elköszönés és már indultunk is hazafelé, azt hiszem őszintén mondhatom, ha lesz rá lehetőségetek egy percig se habozzatok… Zenta,Jail Club, a börtön ahonnan te sem akarsz majd kiszabadulni…

www.suckmydisco.hu
www.facebook.com/smdparty
www.facebook.com/killthepop
www.facebook.com/firedog.hungary
www.facebook.com/Cartman-DJ

www.jail.rs

Hozzászólások

Powered by Facebook Comments