Egy év a Suck My Disco-val és a szülinapi megahepaj Szegeden a Sing Sing-ben, június 8-án. Firedog, John The Valiant és a többiek…

Cikkünk apropója a Suck My Disco party-sorozat egy éves szülinapja, amit Szeged egyik legismertebb klubjában, a Sing Sing Music Hall-ban rendeznek meg a Freak Like Me – szintén party-szervező csapat – kooperálásával, június 8-án. De ne rohanjunk ennyire előre, szaladjunk át pár mondatban a party-sorozat első évén.

Mint ismert, a Suck My Disco party-sorozat igen rövid idő alatt igazi sikertörténetté avanzsált. Az elmúlt egy évben végigjárták Dél-Magyarország legjobb klubjait, rengeteg sikeres rendezvényen vannak túl és szép számban  akadt külföldi fellépésük is. Az évfordulóra készítettek egy különleges road movie-t a legjobb bulik felvételeivel és bekukkanthatunk a kuliszák mögé is néhány képkocka erejéig. A főbb szerepekben: RobotRock, Firdeog, KillThePop!, Warped Destruction, John The Valiant, Filo és a csapatot Szerbiából erősítő Cartman. Érdemes megnézni hiszen, aki volt már SMD buliban könnyen magára ismerhet a felvételeken, aki még nem az átélheti az igazi Suck My Disco érzést.

A nyár sem telik SMD bulik nélkül, hiszen számos nívós hazai és szerbiai fesztiválon, valamint open-air bulikon találkozhattok majd a srácokkal. Figyeljétek facebook oldalukat, hogy időben informálódjatok. Higgyétek el, nem érdemes kihagyni egyet sem!


https://www.youtube.com/watch?v=pvbLaTTsHaI&feature=relmfu

És végül térjünk vissza a jubileumi megahepajhoz.

Egy szülinapi esemény mindig emelkedett hangulatban telik, pláne, ha egy tökéletes helyszínen rendezik. Példamutató, hogy erre az estére két szervező csapat egyként fog össze, hogy megajándékozzák a nagyérdeműt egy felejthetetlen éjszakával. A hangulatról a Suck My Disco bulik nagy kedvencei :Firedog, aki nem mellesleg hamarosan letölthető új albumát promotálja majd; az ifjú titán John The Valiant; a gépfegyver öklű KillThePop!, Stupid Disco a Freak Like Me bástyája, és nem mellesleg a  szerbiai nagyágyú Cartman gondoskodik a tökéletes bemelegítésről. Még egy meglepetést tartogattunk, amiről lehúzzuk a leplet. Az est bonus fellépője, a nagy szegedi kedvenc Mr. Dave Scorp aki budapesti fellépése és egy gyors autókázás után szétcsapja a buli végét kedvenc electro, trash electro trekkjeivel.
És lehet, hogy a meglepetések sora még mindig nem ért véget? Gyertek le június 8-án a Sing-be és megtudhatjátok…

Facebook esemény: www.facebook.com/events/368755679846907/

Játsztok velünk és nyerjétek meg a 10 db. belépő egyikét a június 8-i Sing Sing-es bulira. A játékban való részvételért, futtasd le az alábbi alkalmazást:

http://www.facebook.com/smdparty?sk=app_421412354557955

További infó:

www.facebook.com/FreakLikeMeMusic
www.facebook.com/smdparty
www.facebook.com/SingSingSzeged
www.facebook.com/firedog.hungary
www.facebook.com/johnthevaliant
www.facebook.com/killthepop
www.facebook.com/StupidDisco
www.facebook.com/CartmanDj
www.facebook.com/davescorp

Hozzászólások

Powered by Facebook Comments