Suck My Disco with ROBOTROCK, Warped Destruction, Killthepop! @ Sing Sing / Szeged

Több mint fél év után a Suck My Disco csapata ismét elhozza nektek a RobotRock-ot, akik vadonatúj albumuk országjáró turnéja keretén belül első ízben a Sing Sing arénájában pörgetik le várva várt, ütősebbnél ütősebb saját szerzeményeiket, aktuális kedvenc előadóik trekkjei mellett. A srácok nagyon várják, hogy újra találkozhassanak veletek, hiszen a szegedi közönséget igen hamar a szívükbe zárták. Mint, ahogy mi is őket…

A RobotRock mellett kitesznek még magukért az aréna DJ pultjában a Suck My Disco rezidensei Warped Destruction és KillThePop!, valamint a Sing Sing és a Freak Like Me parti-sorozat rezidense Stupid Disco.

Akik inkább a friss levegőn szeretnének lazulni, vagy tombolni az éjszaka folyamán, megtehetik a Sing kerthelyiségében, ahol meglepetés DJ-k szolgáltatják majd a zenét.

Legyetek Ti is részesei az összefogásnak, amit a Freak Like Me és Suck My Disco kezdeményezett, hogy együtt még őrültebb bulikat éljünk át! Találkozzunk július 18-án, szerdán a Sing Sing-ben!

A bulit élőben közvetíti a Together!

Robotrock SingSing - Dubstepmusic.hu

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Időpont: 2012.07.18
Helyszín: Sing Sing, Szeged

Belépő: éjfél előtt 900 HUF, éjfél után 1300 HUF !

!!!!! NYERJ INGYEN JEGYET A ROBOTROCK ALBUM LAUNCH PARTY-RA !!!!!
Futtasd le EZT az alkalmazást, amit az alábbi linken találsz, hívd meg az ismerőseidet és nyerd meg a 10 ingyen belépő egyikét! Sorsolás július 17-én. A nyerteseket e-mailben és Facebookon értesítik!

Start: 23:00
End: 05:00

Korhatár: 16+

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Fellépők:
Robotrock (Special Album Launch)
Warped Destruction
Stupid Disco
KillThePop!

Terasz:
DJ sets egész este.

További infók:

Freak Like Me
Suck My Disco
Sing Sing
Robotrock
Warped Destruction
KillThePop!
Stupid Disco
Together

Hozzászólások

Powered by Facebook Comments